Vopak Koninklijke

Koninklijke Vopak N.V. is ’s werelds grootste onafhankelijke tankopslag bedrijf. Wij opereren in een wereldwijd netwerk van terminals op strategische locaties langs belangrijke handelsroutes. Met een geschiedenis van 400 jaar en een focus op duurzaamheid, garanderen wij een veilige, efficiënte en schone opslag en overslag van vloeibare bulk producten voor onze klanten. Door dit te doen, maken we de levering van producten die essentieel zijn voor onze economie en het dagelijkse leven, variërend van olie, chemicaliën, gassen en LNG naar biobrandstoffen en plantaardige oliën. Vopak is genoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam en heeft zijn hoofdkantoor in Rotterdam, Nederland. Waaronder onze joint ventures, we hebben een internationaal personeelsbestand van meer dan 6.000 mensen in dienst.

 

Strategisch gelegen opslagterminals en state-of-the-art technologie zijn belangrijke troeven, maar het zijn onze mensen die het echte verschil maken. We investeren voortdurend in de opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers, om hun carrière mogelijkheden en hun toewijding aan de strategische doelstellingen van Vopak te verbeteren. Over de hele wereld kunnen onze klanten rekenen op het talent en de inzet voor de dienst van toegewijde professionals.

 

Alle divisies werken nauw samen om hun kennis, expertise en best practices te delen. Dit stelt Vopak in staat om snel en accuraat te reageren op veranderende behoeften van de klant en de ontwikkelingen in de markt.

 

Joint ventures

In een aantal landen werken wij samen met sterke (lokale) partners om onze unieke diensten aan onze klanten in deze markten aan te bieden. Om aan de verwachtingen van een uniforme kwaliteit van de dienstverlening van onze klanten te voldoen, zijn de Vopak operationele en veiligheidsnormen toegepast op al onze joint ventures faciliteiten.