SBM Offshore

Bij SBM Offshore, onze mensen hebben een ongeëvenaarde ervaring en inzicht in de behoeften van de wereldwijde offshore-energie-industrie. Ons product ontwikkeling wordt gedreven door de veranderende marktvraag.

 

SBM Offshore levert drijvende productie-oplossingen voor de offshore energie-industrie, over de gehele levenscyclus van producten. Het bedrijf is marktleider in verhuurde drijvende productiesystemen met meerdere eenheden die thans in gebruik en heeft operationele ervaring op dit gebied ongeëvenaard. belangrijkste activiteiten van de Vennootschap zijn het ontwerp, de levering, installatie, de werking en het leven uitbreiding van Floating Production, Storage en Offloading (FPSO) schepen. Deze zijn eigendom van en wordt geëxploiteerd door SBM Offshore en verhuurd aan haar cliënten of geleverd op een turnkey verkoop basis.

 

Groep bedrijven wereldwijd ongeveer 7.000 mensen. Fulltime werknemers van het bedrijf in totaal 4900 zijn verdeeld over vijf regionale centra, elf operationele shore bases en de offshore-vloot van schepen. Nog eens 2100 werken voor de joint ventures met diverse bouwplaatsen.

 

De groep zet zich in voor het uitvoeren van activiteiten op een duurzame manier op de lange termijn door het ontwikkelen van nauwe relaties met de lokale mensen, gemeenschappen en bedrijven in de gastlanden, en door de bescherming van de natuurlijke omgeving.

 

Het is ons doel en rijden ambitie om de betrouwbare partner bij uitstek, het leveren van betrouwbare, volledige drijvende productie-oplossingen die waarde voor de klanten van SBM Offshore’s te creëren, door duurzaam en hartstochtelijk gebruik te maken van de technologie en operationele ervaring.

 

Onze visie is om een betrouwbare partner te zijn, het leveren van betrouwbare drijvende productie-oplossingen die waarde voor de klanten van het bedrijf te creëren, door duurzaam en hartstochtelijk gebruik te maken van SBM Offshore technologie en operationele ervaring.

 

SBM Offshore bouwt ofwel de schepen voor rechtstreekse verkoop als een turnkey project of voor de lange termijn lease. De lease-optie biedt klanten een kosteneffectieve en flexibele manier om hun reservoirs te produceren en hen in staat stelt te profiteren van SBM Offshore 271 contract jarenlange operationele ervaring. Bovendien, leasing bespaart de klant de kapitaaluitgaven in verband met de bouw van het schip, zoals het in het kader van SBM Offshore eigendom of gedeeltelijk eigendom blijft.

 

Als de cliënt om de lease-optie verzoekt, zal SBM Offshore vervolgens een ‘bedienen en onderhoud’ contract met de klant aan gaan. De meeste lange termijn lease- en exploitatie contracten bevatten verdere uitbreidingsmogelijkheden, waardoor de klant de productie kan blijven continueren als het veld economisch levensvatbaar blijft. Wanneer een contract afloopt, wordt het vaartuig ofwel omgebouwd voor een nieuw contract of het wordt ontmanteld en gesloopt.