RELX

RELX Group is een wereldwijde leverancier van informatie en analyses voor professionele en zakelijke klanten in verschillende sectoren. RELX Group bedient haar klanten in meer dan 180 landen en heeft kantoren in ongeveer 40 landen. Er werken ongeveer 30.000 mensen waarvan de helft in Noord-Amerika.

 

Wij helpen wetenschappers met het maken van nieuwe ontdekkingen, helpen advocaten met het winnen van zaken, helpen artsen levens te redden en helpen verzekeringsmaatschappijen om klanten lagere prijzen aan te kunnen bieden. We besparen de belastingbetaler en de consument geld door het voorkomen van fraude en helpen uitvoerenden commerciële relaties met hun klanten op te bouwen.

 

Ons doel is om onze klanten te helpen betere beslissingen te nemen, betere resultaten te krijgen en productiever te worden. We doen dit door gebruik te maken van een diep begrip van onze klanten om innovatieve oplossingen die inhoud en gegevens met analyses en technologie in de wereldwijde platforms te combineren creëren. Deze oplossingen zijn vaak goed voor ongeveer 1% van de totale kostenbasis van onze klanten, maar kan een belangrijke en positieve invloed op de economie hebben van de resterende 99%.

 

Wij streven ernaar om leidende posities in de lange termijn de wereldwijde groeimarkten te bouwen en te profiteren van onze kennis, middelen en middelen over RELX Group, zowel om oplossingen te bouwen voor onze klanten en kostenbesparingen na te streven.

 

Gedurende het jaar bleven we vooruitgang boeken in deze strategische richting. We worden systematisch migreren al onze bedrijven in heel RELX Group naar elektronische beslissing hulpmiddelen, toe te voegen breder datasets, het inbedden van meer geavanceerde analyses en gebruik te maken van meer krachtige technologie, in de eerste plaats door middel van autonome ontwikkeling.

 

We zijn onze core business aan het transformeren, het bouwen van nieuwe producten en uitbreiding naar hogere groei adjacencies en regio’s. We zijn ter aanvulling van deze organische ontwikkeling met selectieve acquisities gerichte datasets en analyses, en de activa in snelgroeiende markten dat onze autonome groei strategieën natuurlijke toevoegingen aan onze bestaande bedrijven te ondersteunen, en zijn.

 

Door te focussen op de zich ontwikkelende fundamenten van ons bedrijf zijn wij van mening dat, na verloop van tijd, we onze zakelijke profiel en de kwaliteit van onze winst kunnen verbeteren. Dit leidt tot meer voorspelbare inkomsten door een betere asset mix en geografisch evenwicht; een hoger groeiprofiel door uitbreiding in hogere groeisegmenten, verlaten van structureel uitgedaagde bedrijven en geleidelijk de weerstand van printformaat dalingen verminderen; en verbeterde rendementen door te focussen op organische ontwikkeling met een sterke kasstroom.