NN Group

NN Group is een verzekeraar en vermogensbeheerder die actief is in meer dan achttien landen, met sterke posities in een aantal Europese landen en Japan. Met circa 11.500 medewerkers biedt NN Group een uitgebreid assortiment van producten en diensten op het gebied van pensioenen, verzekeren, beleggen en bankieren.

 

De meer dan 15 miljoen klanten van NN Group variëren van particulieren en midden- en kleinbedrijf tot grote ondernemingen en institutionele banken. Wij bedienen onze klanten via onafhankelijke adviseurs, verzekeringsagenten, banken, eigen websites en call centers. NN Group’s organisatie voor vermogensbeheer, NN Investment Partners, biedt haar diensten wereldwijd aan, met vestigingen in verschillende Europese landen, de Verenigde Staten, het Midden-Oosten en Azië. De thuisbasis van NN Investment Partners is Nederland.

 

NN Group bestaat uit Nationale-Nederlanden, NN en NN Investment Partners. Op 2 juli 2014 werden zij gezamenlijk een zelfstandige onderneming. Zij staan onder de naam NN Group genoteerd aan Euronext Amsterdam (symbool ‘NN’).

 

Het bereiken van een veilig, comfortabel pensioen is veel gemakkelijker wanneer u uw financiën plant. NN biedt een scala aan pensioenen en producten die u helpen uw financiële toekomst veilig te stellen na uw pensionering.

 

NN is er om te helpen wanneer het onvoorziene gebeurt. Ons aanbod strekt zich uit levensverzekeringen en schadeverzekeringen, en strekt zich uit van de dekking van kritieke ziekte en arbeidsongeschiktheid, de verzekering voor uw auto, huishouden en reizen.

 

Bij NN zijn we vastbesloten om te komen met de meest geschikte beleggingsoplossingen en diensten. Ongeacht wat de markten doen, onze klanten profiteren van een flexibel assortiment dat een passende oplossing biedt.

 

In Nederland, NN is een one-stop-shop voor geïntegreerde financiële oplossingen voor retail klanten en biedt een scala aan bancaire producten zoals hypotheken en sparen.