KPN Koninklijke

KPN gelóóft in technologie, in de kracht van communicatie. Wij zijn KPN. Wij zijn het netwerk dat heel Nederland verder brengt; het netwerk dat geeft om Nederland.

 

In de wereld, de maatschappij waarin we leven is technologie het kloppend hart, de levensader. Onmisbaar, vanzelfsprekend, als water uit de kraan. Technologie maakt moderne ICT en telecommunicatie mogelijk. Technologie verbindt, maakt het verschil. Laat grenzen en drempels verdwijnen, overbrugt barrières van afstand en tijd. Maakt het leven en werk completer. Zorgt voor veiligheid, redt levens en maakt de wereld duurzamer. Technologie verrijkt en helpt doelen te bereiken, maakt zakelijke successen én persoonlijke dromen en verwachtingen waar.

 

Strategie

Onze strategie was de afgelopen jaren gericht op Versterken – Vereenvoudigen – Groeien. We investeerden in onze toonaangevende netwerken en voerden innovaties door om hele goede producten en uitstekende dienstverlening te kunnen bieden. De groei van het aantal verbonden apparaten en het dataverbruik zal de komende jaren onverminderd doorgaan.

 

Om voorop te blijven lopen zetten we de volgende stap in onze strategie naar: Vereenvoudigen – Groeien – Innoveren. We zullen een verdere vereenvoudiging doorvoeren, de capaciteit van ons volledig geïntegreerde netwerk verder uitbreiden en we blijven innoveren om nieuwe producten te ontwikkelen en onze klanten een nog betere klantervaring te kunnen bieden, of ze nu thuis zijn, onderweg, of op het werk.

 

Met deze strategie zullen we de waarde voor onze klanten, medewerkers, aandeelhouders en de samenleving maximaliseren en tegelijkertijd een solide financieel profiel behouden.

 

Versterken

De beste netwerken: Ons netwerk is onlosmakelijk verbonden met Nederland. Het is ons doel om het beste netwerk te hebben.

 

Privacy & Security: We geloven in veilige producten en diensten voor iedereen en hechten veel waarde aan de privacy van onze klanten. Onze gespecialiseerde teams waken over onze netwerken en systemen en de data van onze klanten – 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 

Zuinig met energie: We doen er alles aan om het bedrijf steeds energiezuiniger te maken. Nu we zelf bijna klimaatneutraal zijn, concentreren we ons op het energieverbruik van onze leveranciers

en onze klanten. Ook helpen we met creatieve ICT-oplossingen andere sectoren energie te besparen.

 

Vereenvoudigen

Transparante betrouwbare dienstverlener: Het is onze ambitie de beste dienstverlener te zijn. We vereenvoudigen ons bedrijf, zodat onze klanten de beste producten en diensten krijgen, altijd, overal, via elk apparaat en met een helpdesk die 24/7 bereikbaar is.

 

Groeien

Het Nieuwe Leven & Werken: Als het op werken aankomt, zijn tijd en plaats steeds minder belangrijk. We helpen mensen om te werken waar en wanneer ze willen. Daardoor kunnen zij een goede balans vinden tussen werk en privé en ook nog hun CO2-uitstoot reduceren.

 

Gezondheidszorg van de toekomst: We geloven dat innovatieve ICT noodzakelijk is om goede zorg voor alle Nederlanders toegankelijk en betaalbaar te houden. En we willen dat iedereen daarvan profiteert, zowel patiënten als zorgverleners.