Heineken

Opgericht in 1864 door de familie Heineken, HEINEKEN heeft een lange en trotse geschiedenis en het erfgoed als een wereldwijd onafhankelijke brouwer. We brouwen kwaliteit bieren, bouwen bekroonde merken en zijn toegewijd aan het overal enthousiasmeren van consumenten.

 

Vier belangrijke factoren maken ons uniek:

  • Heineken® was de eerste en blijft de enige echte wereldwijde biermerk, genuttigd in 178 landen over de hele wereld;
  • We hebben een unieke, wereldwijde footprint met activiteiten in meer dan 70 landen, wat betekent dat we een breder bereik voor onze merken hebben dan iedere andere brouwer;
  • We hebben een internationaal divers, dynamisch, betrokken en ondernemend team van meer dan 85.000 medewerkers;
  • De passie van de familie Heineken blijft vandaag net zo sterk als dat het was in 1864 toen we voor het eerst begonnen met het brouwen van bier.

 

HEINEKEN is de nummer één brouwer in Europa en de nummer drie brouwer in volume in de wereld. Met de recente acquisities in Afrika, India, Azië en Latijns-Amerika, blijven we onze aanwezigheid in de opkomende markten vergroten, die zullen bijdragen aan onze voortdurende groei.

 

HEINEKEN is gericht op zes zakelijke prioriteiten. Ze helpen ons om duurzame groei in alle markten te bereiken en om waarde te creëren uit ons erfgoed, wereldwijde omvang, mensen, merken en de groene draad die ons allen verenigt over de hele wereld, het Heineken® merk.

 

Winst in premium onder leiding van Heineken®

Heineken®, de onbetwiste leider in het premium segment, wordt aangevuld met een portfolio van andere premium merken, om ervoor te zorgen dat we winnen in premium.