Gemalto

Terwijl de wereld mobiliseert en digitaliseert, innoveren wij zodat onze klanten meer manieren van het verbeteren van de veiligheid en het gemak van digitale leven van hun eindgebruikers kunnen bieden. De rol van Gemalto – ons doel – is om onze klanten in staat te stellen betrouwbare en handige digitale diensten aan te bieden aan miljarden individuen.

 

Elke keer dat hun klanten, werknemers en burgers een transactie uit willen voeren, zich willen verbinden of identificeren, onze oplossingen zijn er om het veiliger en gemakkelijker te maken. Door dit te doen, willen we onze visie, het helpen van mensen om elkaar te vertrouwen in een steeds meer verbonden digitale wereld bereiken.

 

In tegenstelling tot sommige bedrijven, wijst Gemalto op de positieve kant van de beveiliging. We denken dat het een middel is om een doel te bereiken; we doen de veiligheid, zodat mensen de vrijheid hebben om van hun digitale levensstijl te genieten.

 

Onze visie

Gemalto helpt mensen om elkaar te vertrouwen in een steeds meer verbonden digitale wereld.

 

Onze missie

Gemalto ontwikkelt veilige software die draait op betrouwbare apparaten die we ontwerpen en personaliseren.

Wij beheren deze apparaten, de vertrouwelijke gegevens die ze bevatten en de diensten die zij mogelijk maken, gedurende hun levenscyclus.