DSM Koninklijke

Koninklijke DSM N.V. is een mondiale onderneming die vanuit wetenschappelijke basis actief is op het gebied van gezondheid, voeding en materialen. Door zijn unieke competenties in Life Sciences en Materials Sciences met elkaar te verbinden bewerkstelligt DSM economische welvaart, milieuverbetering en maatschappelijke vooruitgang en creëert daarmee voor al zijn stakeholders tegelijkertijd duurzame waarde. DSM ontwikkelt innovatieve oplossingen voor voeding, bescherming en prestatieverbetering in wereldwijde markten zoals voeding en voedingssupplementen, persoonlijke verzorging, diervoeder, medische materialen, auto’s, verf, elektrotechniek en elektronica, life protection, alternatieve energie en biogebaseerde materialen. DSM en zijn gelieerde ondernemingen hebben circa 25.000 werknemers in dienst die een netto jaaromzet van meer dan €10 miljard realiseren. DSM is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

 

Onze missie

Ons doel is bij te dragen aan een beter, aangenamer leven – voor mensen nu en komende generaties.

 

Wij verbinden onze unieke competenties in Life Sciences en Materials Sciences om oplossingen te scheppen die voeden, beschermen en prestaties verbeteren.

 

Onze kernwaarde

Onze missie wordt gedragen door onze kernwaarde: duurzaamheid. Al wat we doen moet bijdragen aan een duurzamere wereld. Voor ons betekent duurzaamheid het gelijktijdig nastreven van economisch rendement, milieuverbetering en sociale verantwoordelijkheid. Anders gezegd: wij willen waarde scheppen op de drie terreinen van People, Planet en Profit – gelijktijdig.

 

Onze merkbelofte

Bright Science. Brighter Living™. Dit is wie wij zijn, waar we voor staan en wat wij willen bereiken. Vier woorden die onze missie, overtuigingen en gedrag samenvatten – een belofte die wij aan de wereld doen.

 

Bright Science betreft de unieke manier waarop wij Life Sciences en Materials Sciences met elkaar verbinden – wetenschappelijk, technologisch en wat menselijk talent betreft. We werken samen met klanten en andere stakeholders. We delen ideeën, inzichten en inspiratie om met innovatieve en duurzame oplossingen antwoorden te vinden op de huidige maatschappelijke uitdagingen.

Brighter Living slaat op onze betrokkenheid bij de ontwikkeling van producten en oplossingen die voor mensen een positief verschil maken. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om de kwaliteit van het leven te verbeteren, en willen een positieve bijdrage leveren aan het leven van mensen nu en voor toekomstige generaties.