Ahold Delhaize Koninklijke

Ahold is een internationale retail groep gevestigd in Nederland en verleent diensten aan klanten in de Verenigde Staten en Europa.

 

Onze sterke en vertrouwde lokale consumentenmerken, miljoenen trouwe klanten, en toegewijde medewerkers maken ons leiders in onze markten. De verkoop van heerlijk eten is onze core business van de afgelopen 129 jaar. Vandaag, hebben we ons geëvolueerd om aan de veranderende voorkeuren van klanten te voldoen door middel van onze omni-channel aanbod. Klanten kunnen winkelen wanneer en hoe het meest geschikt is voor hen door middel van onze grote netwerk aan winkels en de toonaangevende online bedrijven markt. In elk kanaal, bieden wij ze allemaal de juiste keuzes, met een hoge prijs-kwaliteitverhouding en een gemakkelijke en inspirerende winkel ervaring, waardoor het eenvoudiger dan ooit is voor klanten om thuis gezonde producten af te leveren bij hun gezin.

 

Wij zijn toegewijd om een verantwoordelijke retailer en een nog betere buur te zijn door zinvolle bijdragen te leveren in al onze gemeenschappen. Wij ondersteunen de gezondheid en het welzijn van onze klanten, medewerkers en plaatselijke gemeenschappen, de bron van onze producten op een verantwoorde manier en zorg voor het milieu.

 

Onze mensen maken het mogelijk voor ons om dit allemaal te doen. Ze zijn gepassioneerd over het bedienen van onze klanten en werken hard om iedere dag beter te worden. De relaties die ze ontwikkelen met klanten en hun loyaliteit op bouwen zijn een belangrijk onderdeel van de reden waarom klanten blijven terugkomen om te winkelen bij ons.

 

Bedrijfsstructuur

Ahold bestaat uit een Corporate Center en drie platforms: Ahold USA, Ahold Nederland en Ahold Tsjechië, die elk een aantal bedrijven bevat. Deze structuur helpt ons effectief onze strategie uit te voeren en de balans van de lokale, continentale en wereldwijde besluitvorming te waarborgen.

 

Het Nederlandse segment bestaat uit Albert Heijn in Nederland, België en Duitsland; en Etos, Gall & Gall en Albert Heijn Online in Nederland. Albert Heijn wordt geleid door de CEO Albert Heijn en COO Ahold Nederland, aan wie de hoofden van de andere bedrijven te melden. Bol.com, die actief is in Nederland en België, rapporteert rechtstreeks aan Aholds Chief Commercial Officer.

 

De Tsjechische Republiek segment bestaat uit Albert in Tsjechië. Het wordt geleid door een algemeen directeur die rapporteert aan de CEO van Ahold.

 

In de Verenigde Staten, wordt Ahold USA georganiseerd in vier divisies retail: Giant Carlisle, Giant Landover, Stop & Shop New England en Metro Stop & Shop New York. Elk van deze heeft een divisie president rapporteert aan Executive Vice President of Operations van Ahold USA, die op zijn beurt rapporteert aan de COO van Ahold USA. De Peapod online business is ook onderdeel van Ahold USA.

 

We hebben ook een belang van 49% in JMR – Gestão de Empresas de Retalho, SGPS. S.A. (JMR).