Aegon

Dividend Aegon

Het Dividend Aegon zit de laatste jaren weer in de lift.
Half jaarlijks betaald Aegon dividend.
Vlak na de vergadering is de datum ex-dividend Aegon kort gevolgd door de betaling.
Beoogd wordt een jaarlijks stijgend dividend bij Aegon met 6 tot 7%.
Na een forse verlaging een aantal jaren terug heeft het bedrijf haar vermogenspositie weer op peil.

Dividendbeleid Aegon

De verzekeraar heeft als beleid om van de stijgende winst een stijgend dividend te betalen.
Dit is onlangs bij een kwartaalcijfer presentie bevestigd door de directie van het bedrijf.
Ook is Aegon voornemens om aandelen in te gaan kopen.
De winst per aandeel zal hiermee ook worden verhoogd voor beleggers.

Aegon

Aegon biedt wereldwijd zo’n 40 miljoen mensen oplossingen op het gebied van pensioenen, verzekeringen en vermogensbeheer.
Daarbij staan begrijpelijke oplossingen en dialoog centraal bij Aegon. Er wordt steeds meer gewerkt aan producten waarbij klanten zelf het beheer kunnen doen. Ook worden er steeds minder garanties voor uitkering van pensioen afgegeven.

Aegon wil bijdragen aan financiële bewustwording van mensen. De product oplossingen liggen op het gebied van pensioenen, verzekeringen en vermogensbeheer. Doelstelling is het bieden van producten die klanten financieel zelfstandig en onafhankelijk maken.

Pensioenen

In Nederland worden mensen steeds ouder. Het pensioenbedrijf ontwikkeld pensioenproducten om mensen in financieel opzicht een prettige oude dag te bezorgen. Maandelijks betaald de verzekeraar 130 miljoen euro aan pensioengelden uit. Er is voor meer dan 25 miljard euro aan beheerd pensioen vermogen. Dit voor 850.000 Nederlanders.

Hypotheken

Als financiële dienstverlener helpt de verzekeraar klanten bij de financiering van hun huis. Denk hierbij aan het verzorgen van de hypothecaire lening.

Vermogensopbouw

Het opbouwen van vermogen is voor elke klant verschillend. Daarom is er een breed aanbod aan producten beschikbaar. Voor oudere mensen is vermogen opbouwen via een solide beleggingsfonds een optie. Jongeren kunnen wellicht juist wat meer risico nemen om op de lange termijn beter uit te komen. Voor elke klant bieden zijn er verschillende mogelijkheden.

Verzekeren

In Nederland rijden er zo’n 475.000 auto’s rond die bij Aegon verzekerd zijn. De eigen Schade Service heeft een netwerk van schadeherstelbedrijven. Deze helpen dagelijks klanten met auto- of glas schade. Naast de autoverzekeringen zijn er verschillende verzekeringen voor huis en inboedel. Maar ook reisverzekeringen. Ook verzekeringsproducten die een aantal van uw lasten opvangen als u onverwacht werkloos of arbeidsongeschikt wordt.